Tko smo mi?

Tvrtka Rhetores (lat. govornici) je jezični i govorni centar nastao iz želje njezinih osnivača da povežu svoje dvije velike ljubavi (jezik i govor) u zajednički projekt. Centar je specijaliziran za poduke stranih jezika i prevođenje (jezični dio) i za govornu i slušnu rehabilitaciju te programe koji imaju za cilj razvijanje govornih i govorničkih vještina (govorni dio).


Ponukana sve većom potražnjom svojih klijenata za navedenim uslugama, direktorica centra Rhetores, profesorica njemačkog jezika i profesorica fonetike, odlučila je svoju ideju pretočiti u životnu preokupaciju i radost. Naš cilj je, osim pružanja stručne i profesionalne usluge koja nam je apsolutni prioritet, omogućiti našim klijentima opuštenu i pozitivnu atmosferu u prostorima našeg centra, kao i ugodan i prijateljski odnos s našim zaposlenicima i suradnicima. Za nas je svaki klijent poseban i trudimo se da se tako i osjeća za vrijeme trajanja naše suradnje. Za sve usluge koje nudimo u našem Centru jamčimo Vam kvalitetu, poštivanje rokova i čuvanje poslovne tajne.

Direktorica

Tea Perović

Nakon završenog studija germanistike i fonetike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu upisuje poslijediplomski doktorski studij Hrvatske kulture. Bogato iskustvo u podučavanju njemačkog jezika i retorike stječe u zagrebačkim gimnazijama i školama stranih jezika. Radila je kao prevoditelj i asistent voditeljima projekata u tvrtki IGH d.d.

Prevoditeljsko iskustvo (pismeno, konferencijsko, konsekutivno i chucotage) posebno stječe u radu na međunarodnim projektima sufinanciranim od Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Svjetske banke. Stalni je sudski tumač za njemački jezik te surađuje s državnim, privatnim i stranim tvrtkama, agencijama i institucijama na poslovima prevođenja i poduka stranih jezika.